Privacybeleid

NRcollecties.nl sieraden respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons geeft vertrouwelijk behandeld wordt. We gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en eenvoudig mogelijk te laten verlopen. Voor de rest zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. NRcollecties.nl sieraden uw persoonlijke gegevens niet aan derden te verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beslissing stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

NRcollecties.nl sieraden gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

Als u één plaatsen voor bestellingen heeft, hebben wij uw naam, e-mailadres, afleveradres en betalingsgegevens nodig om uw bestelling bij te houden en u van de cursus dienovereenkomstig te houden.

Om te winkelen op NRcollecties.nl sieraden zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten. hierdoor kunnen we de website personaliseren en adviseren uw producten dat u mogelijk interessante vondsten doet.

Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer wenst te ontvangen, kunt u zich bij elke mailing afmelden.

Als u bij NRcollecties.nl bent, maakt u een account aan, waarbij wij uw gegevens bewaren op een Secure Server. In uw winkelaccount slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, afleverings- en betalingsgegevens, zodat u ze niet bij elke bestelling van een nieuwe kunt gebruiken.

Informatie over het gebruik van onze site en de feedback die we van onze bezoekers ontvangen, helpen ons op onze site te ontwikkelen en te verbeteren.

Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens wilt toevoegen. We vragen ons af wat de meningen van onze bezoekers zijn, maar we behouden de juiste bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen om niet te publiceren.