Dames Handtassen 26*11*20 cm

Dames Handtassen 26*11*20 cm

Beoordeling:
0%
SKU
7108812451577
Donker Roze
Op voorraad
€ 29,99

Welkom bij NRcollecties, een one-stop shop voor al je mode-sieraden en damestassen. Wij brengen u een breed scala aan producten in kundan, traditionele, vergulde sieraden, Amerikaanse diamant sieraden en andere sieraden en damestassen accessoires.

Welkom bij NRcollecties, een one-stop shop voor al je mode-sieraden. Wij brengen u een breed scala aan producten in kundan, traditionele, vergulde sieraden, Amerikaanse diamant sieraden en andere sieraden accessoires.

N3 Collecties is een merk dat gespecialiseerd is in het aanbieden van gevarieerde tassen, portemonnee, eenvoudig maar handig, klassieke maar modieuze tassen, portemonnee. Het leveren van multifunctioneel ontwerp is het meest nastreven van N3 Collecties. Elke tas, portemonnee of clutch die u ontvangt, heeft honderden procedures doorlopen om ervoor te zorgen dat deze uitstekend is.

Opmerkingen:

-Houd rekening met weinig kleurverschil vanwege de monitor en de helderheid van het licht.

-Houd rekening met 1-3 cm groottefout vanwege handmatige meting. En bevestig de maatinformatie volgens onze beschrijving in plaats van de foto's.

-Als de tassen, portemonnee, koppelingen vuil zijn, veeg deze dan af met een droge handdoek of een speciale leerreiniger.

Write Your Own Review
U Beoordeelt Nu:Dames Handtassen 26*11*20 cm