Over Lengha

Wat is een lehenga choli?
Een ghagra choli, ook wel lehenga choli genoemd, is een traditionele Indiase klederdracht. Lehenga is een traditionele jurk uit India die al heel lang door meisjes en vrouwen wordt gedragen.
 
Wanneer kun je een lehenga choli dragen?
Een lehenga choli kun dragen bij feestelijke cermonies of bruiloften.
 
Hoe zit een lehenga in elkaar?
De set bestaat uit drie delen. In feite is Lehenga een outfit die bestaat uit een onderste deel genaamd Lehenga en het bovenste deel genaamd choli. Er is ook nog een derde deel van de complete outfit dat dupatta heet. De ragdunne dupatta kun je bedekken op je hals, hoofd of borst. Het geheel is zeer kleurig.
 
Wie kunnen een lehenga dragen?
Lehenga kan gedragen worden door vrouwen of meisjes.
 
Hoe kan ik mijn maat bevestigen voor het bestellen van een lehenga?
Nadat u een lehenga heeft besteld, moet u fomulieren invullen voor uw maat. Met deze fomulier kun je je maat bevestigen. Vul alle plekken in waar gevraagd wordt je maat op te schrijven. Daarna kun je een foto opsturen via onze email-adres. Zet wel even je adres onder, zodat wij hem na de naaiproces kunnen opsturen!
 
Hoe gaan wij te werk met uw lehenga:
Uw lehenga wordt genaaid op uw maat. Als de lehenga terug is van de naaiproces, gaat hij vanaf ons op verzending. De verzending wordt gratis verzonden. De aankomst van je pakket kan 1-2 werkdagen duren.
 
Liever ongestikte lehenga? Kan ook!
Wil je liever een ongestikte lehenga? Dat kan ook! Mail ons even als je aan wilt geven dat je geen gestikte lehenga wilt. We sturen hem meteen op. Dat wordt door ons gratis verzonden!