Over Ons

De collectie sieraden, armbanden, kettingen en damestassen uit India

Deze kleurrijke collectie armbanden, oorbellen, kettingen en damestassen uit India, heeft net zo'n prachtig kleurenpalet als India zelf. De schitterende edelstenen met de vele verschillende tinten zijn het stralende middelpunt van deze collectie sieraden. Wat dacht u van de prachtige hangers met de opvallende edelstenen van saffier, robijn of smaragd of van de kleurrijke oorbellen met een oosters tintje. Kortom een prachtige collectie sieraden voor iedereen die van kleur houdt.
 

Damestassen/ Speciaal handgemaakte portemonnees met kralen

Kraal / Zari is een kralenwerk waarbij naald en draad wordt gebruikt om kralen op stof te bevestigen. De kunstenaar maakt eerst een tekening op boterpapier . Het papier wordt vervolgens op fluweel of satijn geplaatst. Een oplossing van kalk poeder en kerosine wordt op de tekening aangebracht en sijpelt door het papier waarbij een afdruk van de tekening op de stof wordt gemaakt. Het doek wordt vervolgens opgespannen op een vierkant frame (een zogenaamde ”ada”) waarna het fijne kralenwerk wordt aangebracht.
 

Historie 

De portemonnees van Bhopal ( India ) zijn beroemd om de prachtige ontwerpen met een Perzisch tintje. De techniek stamt uit het begin van de tribale cultuur, waarin prachtige ornamenten uit hout, schelpen, metaal, ivoor en botten werden gemaakt.
 

N3 (Onze Nieuwe Brand)

N3 Collecties is een merk dat gespecialiseerd is in het aanbieden van gevarieerde tassen, portemonnee, eenvoudig maar handig, klassieke maar modieuze tassen, portemonnee. Het leveren van multifunctioneel ontwerp is het meest nastreven van N3 Collecties. Elke tas, portemonnee of clutch die u ontvangt, heeft honderden procedures doorlopen om ervoor te zorgen dat deze uitstekend is.
 
N3
BOIP